6 Ocak 2015 Salı

Minecraft' taki Karakterler

Steve:
  Steve oyunu oynadığımız karakterdir.









Herobrine:
  Herobrine ' ın gerçekliği kanıtlanmamıştır.Bazı kişiler ünlü olmak için sahte videolar ve resimler yükleyip internete yüklemişlerdir.Ama Minecraft ' ta Herobrine ile ilgili bir mini games vardır ve çok da eğlenceli bir mini gamestir.Adı ise Herobrine ' s Chamber ' dır.










Köylü:
  Arada sırada dolaştığınızda karşınıza çıkan evlerde yaşarlar.Size bir zarar vermezler ve üstlerine sağ tık yaptığınızda sizle ticaret yaparlar.Yanlarına yaklaştığınızda ha diye bir ses duyarsınız.









Zombi:
  Zombi akşamları sizi öldürmek için çıkan size zarar veren bir karakterdir.








Creeper:
  Bu yaratık da sizi akşamları öldürmeye çalışan bir karakterdir.Bu canlı söylenişlere göre yalnış domuz çizimi sonunda ortaya çıkmıştır.Yanına yaklaştığınızda ssssssssss diye bir ses çıkar ve bir süre sonra patlar dibinizde patlarsa ölebilirsiniz.





İskelet:
  Bu yaratık sizi yine öldürmeye çalışır ama bu yaratık size ok fırlatır yanına yaklaştığınızda ise iki tahta kaşığı birbirine vurmuşsunuz gibi bir ses çıkar.






Örümcek:
  Bu yaratık da sizi öldürmeye çalışır fakat gün aydınlık olduğunda size bir şey yapmaz am gün battıktan sonra size saldırmaya başlar.Yanına gidince peltek bir şekilde ssssssss sesi çıkartır.





Enderman:
  Bu yartık size sabah da akşam da saldırır.Bu yaratığın ışınlanma özelliği vardır.Gözlerine bakmaz iseniz ışınlanamaz.Minecrafttaki güçlü yaratıklardan biridir.





Domuzadam:
  Bu yaratık Nether ' de bulunan bir yaratıktır.Size grup halinde saldırırlar.Bu yaratık da çok güçlü bir yaratıkdır.







Ghast:
  Bu yaratık da Nether 'de bulunur.Gözüne baktığınızda gözü kırmızıya döner ve size ateş atar ama siz kılıcınızla size gelen ateşe vurursanız o ateş yaratığa geri döner ve siz değil o yaratık ölür.



3 yorum: